Vad fan är problemet???

Förbannad och less. Så känner ja mig just nu. Vafan lixom?

Morgonen började bra, klev upp, var i god tid, hann duscha, sen när ja ska börja sminka mig så börjar ja kallsvettas nå jeeevulst och upp kommer min sk frukost. Jippie. Sjukanmälan. Somnade om och vaknade först kl 14 :(
Har spelat Sims 3 mestadelen av dagen och sett lite tv, fått i mig någon varmkorv.

Inte tänkt så mycket idag på vad jag och min kurator snackade om igår. Jobbiga ämnen var det och nått litet wakeup call. Men idag har jag lyckats vara på gott humör, tills för en stund sen. Suck.

Nu känner ja mig bara sjukt jävla less på allt och alla och irriterad. Bra humör när man ska sova? Ne. Ja är inte de minsta trött så imorn lär ja väl vara som ett kolli på jobbet. Ett irriterat pms kolli.
Imorn kväll är tanken att ja å Misster å Frallan ska ha en liten ferre. Just nu är ja inte pepp för de känns som att de kommer barka. Men de kan ju ha att göra med mitt state of mind.

Tre dagar kvar tills ja åker. TRE dagar..! Ja har inte ens börjat packa, har iaf tvättat kläderna som ja ska ha med mig, tror ja. Sen ska ja även hinna med att hälsa på farmor å farfar för att få ett "julbrev" hehe
Bilen hinner nog inte bli lagad, så den får ja säkert körförbud på. Kul kul.

Men oj va skoj de ska bli att träffa syster, Jakebob och Kiroooooo! :D Skönt också att slippa köpa julklappar i år. Första året sen ja började bli kapabel till att ge julklappar.
Konstigt, men skönt som sagt.


*Can´t you see that you´re smothering me?*

// ia

Blev en annan ;)

Det blev så himla krångligt med den där andra datorn så jag och Jim var in på Elgiganten idag och först hitta vi en Acer (har ja för mig) som verkligen var skit snygg. När jag väntar på att få hjälp så kommer Jim på att de kanske inte var någon dvdrom..och nej det var det inte. Så då blev det den andra jag hade kollat på;

My baby. Nu vill ja verkligen bara heeeem och installera den och skit. Eller de kommer nog itt ja klara men ja ska iaf vara med så ja kanske kan lära mig att göra flera partitioner och sånt :)


*We will never touch again, we will never kiss again*
-I feel so blue and alone-

// ia

Påväg!!

Nu har jag äntligen bokat tågbiljetter ner till Värnamo och syster :) Åker den 20onde på eftermiddagen, och kommer hem den 27e.
Ska bli sjukt skönt att komma iväg från Piteå. Nu har ja bara kommit på att ja skulle ha haft en laptop, Jim hjälpte mig att hitta en. Jag kan ju som bara de där med utseende så jag är inte så bra på att köpa såna där teknik prylar ^^

Här är pärlan;

Mmmmm... fiiiiiiin... MEN ja har mailat Giganten (var bara där den gick att köpa typ) för att höra om man hinner få den innan fredag. Behöver ha nått att göra på tåget i ca 20 timmar. Kommer säkert inte våga sova ens. Är rädd att någon kommer och tar mina saker. Suck.

Igår var det Kalles som gällde. Det slutade som väntat, men jag får skylla mig själv. På fredag är planen att festa med Martinoooooo, förhoppningsvis är Frallan på också :D Kanske ska vara i ditt rum och festa denna gång gumman? ;)

 

*Snart ska man på jobbet. Vill fan inte.*

 

// ia


Bloggat idag..

..idag när jag satt i väntrummet så blev jag jätte sugen på att blogga. Men det suger att blogga från min mobil så jag skrev ner mina tankar för stunden i mobilen i memo;

Varför är gubbar så högljudda? Inte tanter. Bara gubbar. Tre människor idag i väntrummet, inga roliga konversationer.
Nu kom en fjärde, hon såg glad ut. Dom andra ser bara bittra ut, ja med. Men ja är de eftersom jag försov mig. Så jag skulle ha varit klar vid det här laget om ja inte haft sömnproblem.
Tanten - den glada - läser högt för oss andra på en lapp som är uppsatt "Vi tar inte i hand pga influensatider" Okej då vet vi. Tack tanten. Väntrum.
Jag skriver blogg på memo i mobilen. 100 tecken ryms i varje. Blicken är suddig nu av dropparna.


*Väntrum nr 2*

// ia

RSS 2.0