Första dagen i Nyköping

Idag har vi då börjat dagen med frukost på Donken, efter det så blev det en liten tupplur. Sen skoshopping och paltkalas med Lottas släkt vilket var himla skoj och gott!! Mmmmmmums. Efter palten så blev man sjukt trött och jag å Lotta somnade till i soffan.

Nu är vi ganska redo för sängen, imorgon blir de upp kl 9 för att börja andra dagens äventyr!


*Vissa har gjort sina försök till att ja ska dricka ikväll men NEJ NEJ*

// ia

Here I am!

Framme i Nyköping, sovit en liten stund, ätit, och nu ska ja å Lotta snart åka å kolla på skor. Dock vet ja inte hur de kommer sluta iom att min fuck you tå är skadad...antingen bruten eller väldigt stukad! Och vad lyckades ja inte med om inte att slå in den i en byrå alldeles nyss *arrrrrgh*

Uppdaterar senare säkert. Finns bilder på fejjan.


*...det kommer mera*

// ia

Ny favorit

 

*Jaa, jag är seriös*

 

// ia

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OAfa3RcbSGM&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OAfa3RcbSGM&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

10 04 23

Blev hemma idag med. Suck. Väntar på att VC ska ringa, 20 min kvar till avtalad tid. Ska höra om dom har nå tips eller råd på vad ja kan göra åt mitt onda huvud och min onda hals. Halsont har ja haft nu i ca 3 veckor, men de är inte sådär hemsk ont som gör att man inte kan svälja utan bara sådär att de ligger å retar. Som när man e påväg att bli förkyld.. Less nu, så ja tänkte att de är lika bra att fråga om de är normalt (?)

Hade planer på att jobba idag ju, hade verkligen behövt jobba så man får undan en massa innan man ska åka på semester i 10 dagar. Om de nu blir.
Lönen var helt fucked up, så får se om dom lyckas rätta till det stora "misstaget" så man får full lön och kan betala sina räkningar.

Om allt går som planerat så åker vi på måndag, bila ner till södra sverige med Lotta å Nicke. Kommer bli awesome!

Ne nu ska ja ta å vänta på samtalet, sen duscha och klä mig varmt varmt så man slipp frysa. Iaf om fossingarna.

 

*Någon liten kissebäbis tog sig en tugga av en bulle för nån natt sen*

 

// ia


Jag i glasögon..

ja här kommer då dom utlovade bilderna, dom flesta av er kanske har sett dom redan på fejjan men lägger upp dom även här :)*Sätt igång att kommentera ;)*

// ia

Tack och förlåt!

Tack för att ni små tappra hänger kvar. Och förlåt att jag glömt att min blogg existerar. Idag har jag stängt en dörr som jag efter många år lyckats öppna. Men nu är den stängd eller kanske ska säga att den står på glänt. En förhoppning är ju att den en dag ska öppnas helt igen.

Har idag fått hem 6 par testbågar, ska fota och lägga upp så ni får kommentera (förutsatt att ja inte blir alltför självkritisk till bilderna)

Ska jag eller ska jag inte. Det är den stora stora frågan just nu. Hur ska jag komma fram till det beslutet? Orkar inte tänka.


*Jag behöver en ny kompaktkamera*

// ia

RSS 2.0