Ett hemligt paket


Igår var så SJUKT kul! Vi käkade (jag & Lotta) och sen slappade vi lite innan det skulle bli KAREOKE! Ojojoj va skoj de är, ja hade totalt glömt bort hur kul det var hihi Så nu får ni allt passa er alla som ska till Lotta på lörda ;)

Och det som också hände var att jag hittade ett paket i min brevlåda som hade en hemlig skrift... men i själva verket så visste jag ju faktiskt att hon skulle lämna ett paket eftersom ja skulle låna hennes laddare till kameran (igen) Jag blev så himla glad när jag såg meddelandet hihi ;) Tack Tina!

Nu håller jag på att göra mig klar innan jobbet och Jims mamma är här och hon städar och donar hehe Men nu måste ja gå om ja ska komma ihåg att packa allt inför kvällens partaj.


*Föressten - Hål i naveln nu*

// ia

Slutet är nära..


.. nu slutar jag snart och då ska ja ju som ja berättade tidigare till Lotta =) Vi ska grilla och pyssla på hihi Sen blir det hem och hjälpa älsklingen att städa inför svärmors ankomst (hon ska sova hos oss för att sedan åka vidare hem till älvsbyn imorn)

Just nu är jag;

- Iskall
- Kissnödig
- Törstig på Cola light
- Förväntansfull inför helgen
- Nervös inför att sjunga sången imorn på finalen
- Lättad inombords

Förlåt syster att ja inte hann med att träffa dig idag, de hade ja gärna velat! Men hoppas vi kan ta det en annan dag?


*The End*

// ia

Hell yeaaah!

Nu sitter ja på jobbet och samtalet som jag skulle ringa gick bra, sen klev ja upp för att diska, de gick inte lika bra. Det blev inte så mycke gjort eftersom ja messade samtidigt och dessutom gjorde mig klar inför jobbet. Iaf så är ja nu här, har tagit lite samtal och gjort endel admin. Försöker få sluta tidigare men det verkar inte se så ljust ut. Lessen.

Ikväll efter jobbet så kommer min kära Lotta och hämtar mig när ja slutar 18.45 och då blir de mumsig middag och efter det så ska vi städa lite till i inglasningen och förhoppningsvis hinner vi med lite kareoke. Hoppas.


*Så kan det gå när man bränner en skiva*

// ia

Underbara igår


Jo asså igår då blev de inte mkt till städning tyvärr, jag gick till jobbet och vi skrev en låt som är vårat sista uppdrag. Den blev kanon! =P

Sen kom Lotta och hämtade upp mig utanför jobbet, och då åkte vi och handlade färg till huset och tog även en sväng förbi Dollar Store. Där handlade hon penslar och nya gardiner till vardagsrummet.
Efter det så åkte vi hem till henne och käkade en micromiddag som var super god hihi, sen hängde vi upp gardiner, städade, möblerade, pantade flaskor och pratade skit ;)

Det var verkligen en givande och rolig eftermiddag/kväll.

När jag kom hem så pratade jag en hel del med min pappa om våran ekonomi och vad vi ska göra åt det, så vi har en plan och jag måste ringa ett samtal idag som kommer vara väldigt jobbit (eftersom ja hatar att ringa till olika saker). Nervöst.

Vaknade just med en känning (lågt blodsocker) så jag är helt skakis men har käkat lite dextrosol så snart är jag nog på benen igen och då ska jag hoppa in i duschen om Jim fortfarande är kvar där.


*Tack för igår Lotta*

// ia

Sol sol du underbara sol


Det blev en liten stund i sängen men då ringde ju hon där som ja pratade om innan och ställde frågor, denna gången skulle ja svara på frågor om IT och dataanvändning också så det tog väl ca 20 min. 20 min med Ja och Nej frågor, det blir en hel del frågor vill ja lova. Och nej, det var inte sista gången dom ringde, hon skulle återkomma i augusti igen. Suck.

Åhhh! Ja blir så less på mig själv, ja har absolut ingen ork att göra nått alls! Bara sugen på att sova, men vill samtidigt passa på att vara ute med tanke på att ja alltid gnäller om att de är så fint väder när ja jobbar. Och när de då väl är de när ja är ledig då är ja för lat för att orka ens sitta i solen. Var just ute men pallade inte mer än en kvart, sen blev det alldeles för varmt för Lindas smak.

Så vi får väl se vad som händer, Jim kommer väl hem nångång snart och då vill han ju ha mat klart. Frågan är bara vad sjutton ja ska laga.. kanske korv och ris...? Om inte korven har blitt för gammal dvs.


*Sommarlov - ja väntar på*

// ia

Morgonstund..


..har guld i mun som dom brukar säga. Men inte har jag då stött på nått som ens skulle kunna jämföras med guld. Har ring och skulle boka om en tid för ett möte som vi ska på, men hon som vi skulle till fanns inte med i boknings systemet så ja måste vänta på att hon ska ringa upp =/
Sen kommer det ringa en tjej från Statistiska centralbyrån kl 10 också och då ska ja svara på massa frågor om hur mkt jag arbetar (görs var 3dje månad). Nu hoppas jag att det är sista gången dom kommer ringa mig, har hållt på såhär i ett å ett halvt år nu. Less.

Dagen idag kommer nog mest att bestå av hushålls sysslor; städa, diska, göra mat, rengöra hos katterna osv MEN kl 15.30 så ska ja iaf umgås med Lotta för en gångs skull. Hon ska hämta upp mig åså ska vi åka till henne (hennes gubbe är bortrest) så då blir de nog en hel del girltalk ;)

Ne nu ska ja antingen gå till sängen och lata mig, eller gå och ta tag i nått här hemma....?


*Blir nog sängen en stund iaf*

// ia

Scary...



Mmm... lite läskigt kan tänkas, denna syn mötte oss när vi kom hem i fredags efter vi hade handlat grejjor till smörgåstårtan, men ingen har då dött under kylen utan det var bara lilla Linda som hade tinat upp kött i kylen utan att lägga det i en skål eller tallrik. Smart.

Så jag fick ju då sätta igång med att torka bloooood =P

Idag så har det inte hänt nått speciellt, har klivit upp, jobbat och flamsat (såklart), sen när jag slutade så hängde jag med Malin en sväng och sen hem till min älskling som betalade räkningar (inte kul)

Så nu är vi fattiga som kyrkråttor igen *yäy* Nån rik snubbe eller snubba som har en slant till övers till några snälla människor? ;)



// ia

Jobbtime

Sitter å jobbar lite nu, och det luktar mat i min näsa *mums* men mest är ja kissnödig men orkar inte gå på toa. Dilemma.

Ååååh ja har fått en disneykeps av Malin =) Hon vann 2st så då fick ja en, och dom ska vi ha på oss på freda när de är fest med jobbet *wohoo*

Nu har vi fått det första uppdraget för denna veckan också, en till plats att besöka och få ett kodord *jippie* nu måste vi bara fixa en bil, för min är ju inte så hel som man hade kunnat önska =(

Aja, nu ska ja lägga in sista växeln dessa 40min som är kvar av arbetsdagen.


*När kommer min tid?*

// ia

Lunchtime


Ja då är man hem på lunch då, har 45 min och då ska man gå fram och tillbaka plus att man ska hinna äta och eventuellt göra något annat. Stressigt.

Men idag så åt jag då smörgåstårta så jag behövde ju inte laga någon mat direkt (sparade in någon minut där) Så nu kan jag sitta här och blogga lite och lyssna på Armeniens bidrag Gele, gele som är riktigt bra och borde ha vunnit istället för Ryssland.

Och förlåt älskling, ja glömde skriva att Jim ju kom förbi igår och satt å var social, köpte glass och en halv kebabrulle till mig hihi

Nu ska ja börja bege mig tillbaka.


*Nytt uppdrag har vi fått idag*

// ia

Film


Igår blev det att äta lite stekt svamp innan läggdags och det var sjukt gott, ja sov som en prinsessa sen. Och idag har jag ju jobbar mellan 10-19, oj va skoj det var! Fick göra admin hela dagen, plus att jag satt brevid Malin och vi har ju svammlat som vanligt *ler*
Sen på eftermiddagen så gjorde jag och Malin ett secret mission hihi

Måste bara lägga in en bild på syrrans söta bäbis;
 

Nu blir det att se en film och äta coctailfrukt!


*Grattis syrran på 20 års dagen*

// siss

Den bästa ikväll...


...var ju som alltid Björn Gustavsson!


*Nu är det Godnatt*

// ia

SKANDAL!!!!!!!!!!!


J*la SKIT UPPGJORDA TÄVLING! Kan alla bara inte sluta att kompisrösta i dom där länderna! Våran låt var hur sjukt bra som helst, när ska nån FATTAAAAAA!!!!!

Pappa hade ett bra förslag, att alla låtar ska spelas utan att man ser dom och utan att man vet vilket land det är och SEN får man rösta på den bästa låten! Skulle bli så mkt bättre då!

Men men, Rysslands låt var ju inte dålig, men det fanns så många bättre, men STORT TACK för att inte Greklands Britney kopia gick och vann iaf.

*JO ja är ARG*

// ia

Paus


Nu ska det röstas, och jag kommer vara på helspänn den sista timmen.

Finns ändå några hot mot Sverige, främst Ukraina då men även andra bidrag som är riktigt bra faktiskt. Har nyss varit ut och rastat lille Kiro och då träffade vi Jane och André och deras lilla yorkshire Hälge. Hälge är typ hälften så stor som Kiro men nog skällde han ut han ändå och innandess så skällde han på Jim haha
Han vet verkligen inte sin storlek, men oj så söt! =)

Nu ska jag fortsätta att hålla tummarna (dom lär ju vara blå i slutet av kvällen)

*Sverige måste vinna - Då får ja nya bromsbelägg*

// ia

EUROVISION!!!


Ikväll så gäller det! Nu ska Sverige ta hem detta, det bara måste bli så! Hon vann sist hon var med i Jerusalem 1999 och då med SAMMA startnummer ;)
Åhh ja längtar så himla mycket, kan hända att jag bloggar lite undertiden, men fokus lär ju ligga på TVn hehe

Just nu är jag och Jim hos pappa (lilla Kiro är åxå med på ett hörn) och har firat syrran som fyller 20 imorgon, vi har ätit smörgåstårtan som vi bakade igår och det var grymt gott för magen, även om min mage var rätt full av gratis varmkorv, slush och fika som vi fick idag på jobbet =)

Nu är det bara 10 minuter kvar tills allting drar igång, HÅLL TUMMARNA NU SNÄLLA! Rösta inte på nån, och om ni verkligen vill rösta så kan ni väl rösta på nån riktigt KASS låt typ Kroatien.

*SVERIGE SVERIGE*

// ia

Godmorgon världen


Vaknade typ kvart i nio av att ja hade svin lågt blodsocker, så ja gick upp och käkade mitt egna hopkok från igår (massa socker, vanillin socker, smör, Oboy, lite havregryn, lite mjöl) Ja var så sjukt socker sugen igår så ja kastade ihop nått som kom att likna chokladbollar fast med mer smör och mindre havregryn.
Iallafall så vaknade jag då och klev upp och kom på att ja kanske ska sova lite till, men då var ju klockan 9.20, och ja hade tänkt kliva upp 10 så det kändes inte så givande.

Nu ligger ja i sängen och skriver litte och ska då som sagt snart kliva upp på riktigt och duscha, sminka och försöka hitta nå kläder att ha på sig. Och dessutom ska ja ju göra lunch till både mig och Jim =/ Mindre kul men men...


*Until the end of time - Come what may*

// ia

WOHOOO!!!!



SVERIGE ÄR I FINAAAAL! Ja är så himla glad! Blev som ja hade gissat, fast ja hade inte tippat på Portugal men men...

Nu ska ja krypa ner i sängen och sova för ja ska ju jobba imorn, men nu kan ja iaf sova gott denna natt =)


*HERO*

// ia

Nedräkning


Ja efter mycket slöande i sängen så tog jag mig till sist ut på en kortare promenad, hade tänkt hitta fina saker att ta kort på men det gick ju bara sådär:


Sen hittade jag en banan som tillhör Malin;

Men den var på jobbet eftersom jag gick in där för att äta klart min glass och vänta på att Fjune och Jim skulle sluta så att vi kunde göra sista uppdraget (hämta ett kodord på plats X)

Nuså börjar det....om 15 minuter så är kvällens underhållning igång...Håll alla tummar nu för Sverige!


*Charlotte ja hoppas du blir våran Hero*

// ia

OJ!!


Ja glömde ju en av dom viktigaste sakerna som händer idag och de är ju att min lilla bäbis Maja fyller 4ÅR!

Lite bilder från när hon var ny;

 

Den sista bilden dära, den togs förtsta dagen hon kom hem till matte <3

Okej detta inlägg kanske inte har så stor betydelse för många men jag ville bara berätta om det för hon är så stor del av mig och mitt liv, och har varit med mig genom dom svåraste tiderna i mitt liv. Så många gånger som ja har dränkt hennes päls med tårar haha

På den mittersta bilden sover hon med sin bror Bamse, men han finns inte mer, men dom myste alltid tillsammans sådär, förutom när han försökte sätta på henne ;P


*Grattis bäbis*

// ia


Ledig


Åh va dålig ja har varit på att blogga denna vecka, men men mycke annat har det väl varit med uppdrag från jobbet, jobba kväll och självklart Desperata Husfruar igår med popcorn ;)
Det var ett dubbelavsnitt eftersom det var säsongsfinal *buhuuu* Men OJ vilket slut! Ja kan fortfarande inte smälta de! Ja vill se meeeer! Nån som vet när nästa säsong är redo? =P

Men nu ska ja å Sandra iaf underhålla oss med någon annan serie dom kommande veckorna medans vi väntar på fortsättningen.

Idag är jag ledig, och det känns som att jag har jobbat 14 dagar i sträck (om man jämför med förra veckan som var förbi på två sekunder). Men det kaaaan ha nått att göra med att ja återigen har påbörjat kvällspassen.

Mycket saker som händer idag, eller iaf två stora saker; Det första är att min syster åker till Umeå idag för att hämta hem en HUND! En valp dessutom som aldrig har gått i koppel, men de där fixar hon nog ;)



Inte en sån hund hon ska skaffa men den var ju bara så sjukt söt! Inte skulle då ja kunna säga nej till den blicken.

Den andra stora saken som händer ikväll är ju självklart den andra semifinalen i EUROVISION song contest!! Och ikväll så tävlar ju Sverige med Charlotte Perelli, jag hoppas verkligen att vi kommer vidare till finalen som är på lördag, annars är ju detta bara ett endaste fiasko! Jamenar tillochmed det Finska bidraget kom med och de är lixom finsk hårdrock =(

Fick ett underbart uppvaknande imorse hihi, sen har jag varit vaken och sett Big Brother US. Men nu är jag lite sömnig igen, men känns lite waste of time att somna nu, eller?

Solen lyser men har ingen balkong som tillåter en att sola, om man inte vill sitta i skuggan då förståss.


*Heja heja Sverige*

// ia


Skitsnack!


Igår fick jag höra två saker som inte var så roliga, men jag väljer att inte tro på dessa fula ord. Vad skulle de tjäna till när jag vet att det inte är sant?

Varför vill någon förstöra?


*Leave me alone*

// ia

Uppdatering


Tjo, jo de blev lite tyst på min blogg under helgen. Anledningen kan ni se om ni kollar in min pixbox =)

Dagen efter var det inte ens en tanke på att sitta vid datorn eftersom huvudet höll på att explodera! Oh my! Men så går det när man får i sig rätt stora mängder vin.
Men shit vad trevlig kväll det var -  kunde dock ha haft ett trevligare avslut, men det är ju sånt som händer.

Jag har börjat trivas som fisken i vattnet nu på jobbet, så sjukt kul att lära känna nya människor och få skratta och diskutera saker (även om dom inte är så seriösa alltid haha)

Just nu sitter jag och väntar på att Erika ska ringa så att vi kan åka iväg och förhoppningsvis slutföra vårat första uppdrag för denna vecka; Att hitta en plats med hjälp av koordinater och åka dit för att få ett kodord.

Jim kirrade de där med koordinaterna medans jag var i duschen (och han är inte ens i vårat lag, men tack för hjälpen honey)


*I´m off*

// ia

Måla, måla, måla...


Japp nu har vi ätit smörgåstårta, och det var gott i magen =) Jim har hunnit pierca Fjune i näsan åxå. Bilder kommer sen för nu ska vi iväg och måla & tapetsera hos Emmeli & Johan. Plus att lite alkohol haltiga drycker ska förtäras.

Min syster försov sig till Jerrys tårtkalas =(


*Vin nu*

// ia

Suck...


Kattziie rev just ner en tallrik (som kraschade) och en skål som det var smör i och det smöret hamnade ju självklart på golvet blandat med lite räkspad som fanns i tallriken.

Torkade upp det och sen slutade jag dricka öl, fick i mig en och en halva - det var inte gott idag.


*Jag håller mig till godisbilarna istället*

// ia

Mmmm va gott de ska bli


Imorn kl 12 ska vi få smaka på vårat bakverk, fast ja har inte gjort så mycke annat än att diska å skiva ost *hihi*





Mmm sådär ser de ut, ja såg ju just att ja missat att ta en bild på tårtan när den är helt klar, men de kanske kommer upp en imorgon.

Jerry provade Wiifit lite innan åxå, och här kommer lite bildbevis
 
hehe de ser så himla kul ut (undra hur man själv ser ut egentligen)
Just nu är de Mario Kart som gäller, men ja ska mest bara titta på för ja är så himla kass :P

Så det blir att käka bilar och dricka öl i soffan *mums*

*Skål*

// ia

18 års firande


*Tjoho* Ikväll blir det att göra en smörgåstårta eftersom att Jerry (Jims andra lillebror) fyller 18 år på söndag och då har vi fått lite cash av Jims mamma för att kunna köpa saker till tårtan =)

Vi kommer även att göra en nästa helg för då fyller min syster the big 2-0!! Och hon har önskat en smörgåstårta som Jim och Jerry har gjort för hon tycker de blir bäst så ;)

Ja lovar dom är smaskens, en rolig grejj med dom är att de ju är köttfärs i ett av lagren och grönsallad åxå (fast de kanske man brukar ha, eller?) Men de är himla mycke mer mättande än en vanlig vill ja lova!

Kanske blir det någon öl ikväll åxå, får se vad pengarna räcker till. Imorgon blir det iaf att måla väggar (tror jag?) och fönsterkanter och sånt där skojjigt i utbyte mot vin *jippie*


*It´s all made in China*
// ia

Vardagen


Vakna tidigt, men denna morgon var en av dom mysigaste på lääänge! Tack älskling!

Det som har hänt efter att jag vaknade är att jag druckit chocomilk på jobbet och tagit några samtal, nu ska jag iväg på lunch och käka kyckling med ris (rester från gårdagen) *mums*

Skriver mer sen säkert...

// ia

Ögonläkaren


Idag behövde jag inte jobba heldag, kunde knalla från jobbet kl 15 men bara för att ja skulle träffa min ögonläkare. Så det hade ju kunnat vara nå roligare men men ja ska inte klaga, hon gör ju iaf allt som går för att ja inte ska få ännu sämre syn eller bli blind i framtiden =) Tänkte slänga in en gammal bild som ja tagit förut när ja har varit där:


Man blir ju lite sådär lagom läskig när ena pupillen fyller ut hela ögat ^^

Nu ikväll så har det inte hänt så mycket, jag gick förbi in på jobbet när jag var påväg hem från läkaren och blev stannandes i 1 timme och en kvart (en timme mindre än igår) =P
Men Jim slutade ändå då så vi vandrade hem och jag somnade nästan direkt, sen kl 20 var de ju dags att se Sanningens Ögonblick och käka kycklingklubbor och Jasminris.

Nu snart blir det säkert sängen iaf för min del, för Linda är trööööött.


*Har aldrig förtått vitsen med genomstruken text faktiskt*

// ia



Muse


Sitter just nu och tittar på dvdn Muse - Live at Wembley! Så sjukt bra, får gåshud över hela kroppen, vill verkligen se dom live <3





*Unintended - Hysteria - Time is running out*

At home..


Nu har jag kommit mig hem, bara sådär 2 timmar och en kvart efter jag slutade =P Ganska komiskt ändå, jag frågade om jag fick sluta 2 timmar tidigare (men de fick ja inte) och sen slutar det med att jag är kvar 2 timmar längre.
Anledningen till detta kanske ni undrar? -Jag fastnade hos Malin och surrade skit. Man hinner ju som aldrig prata ordentligt när man jobbar, för då är ju allting så kontrollerat med rasttider osv.

Kändes lite mer givande än att komma hem till 2 katter som ligger och sover....

Så nu är jag här hemma då, och har det skit trist! Ja måste diska, och de känns så sjukt tungt eftersom de är så mycket! (och jag tog aldrig tag i den igår heller som jag skrev haha)

*Nån som vill hjälpa?*

// ia


Godmorgon




hur ska jag orka denna dag?

// ia

Fotoshoot


Kom hem strax efter 17, blev kvar på jobbet ett tag å surrade med lite folk, och sen när jag är påväg hemmåt så ser jag att någon vinkar och viftar, men jag fattade inte om det var till mig eftersom jag inte såg vem det var (hade inte mina ögon på)
Men iaf efter ett tag så såg ja ju att det var Jane som kom gåendes =P Hann väl inte surras så mycket men alltid kul att träffa folk man känner.

Nyss satt jag framför spegeln och lockade håret lite, fick nått il när ja kom hem att ja skulle locka håret & sminka mig, men det blev inte så mycket av det hela när jag insåg att jag inte ALLS passar i lockigt hår! Så jag tog några foton och sen hamnade jag här. Väl här så känner jag en obehaglig lukt av kattpiss och börjar kolla runt, jomen nog har ju nån av dom varit och pissat alldeles vid min sida av databordet *less*
FATTAR inte vad dom håller på med, de är alldeles nyss bytt i lådorna dessutom! Aja, har torkat upp det iaf så jag slipper stanken =P

Måste bara visa en bild på Maja, detta är typ standard platsen när ja har kommit hem från jobbet (och jag sitter vid datorn) Söt är hon ibland iaf ;)

Nu ska ja kanske se om jag ska äta lite mackor och sen börja med disken =/

*Vill verkligen ha en bänkdiskmaskin*

// ia





Jobb...


Jobbar på, gillar fortfarande de där med dagspass, men imorse var det faktiskt tungt att kliva upp eftersom ja hade vaknat nåra gånger under natten pga vissa anledningar.

Just nu har jag lunch och har ätit makaroner och Amway pastasås *mums*



De var allt för nu..

// ia

Nostalgi


Har då inte tvättat så himla aktivt ikväll, ja började ju med att komma försent till tvättiden och då tappade jag all motivation, så det blev en maskin med kläder och en med en handduk typ haha

Har mest suttit här framför datorn och läst gamla dagboksinlägg från förr i tiden när man inte var som man är idag. Att det kan märkas på hur man skriver hur man mår och hur (o)mogen man är..kanske är det bara för att ja själv vet hur jag var på den tiden och kan därför lättare "se" tecknen eller vad man ska kalla det?

Har hunnit lyssna på massa soft musik också, har skaffat en ny favoritlåt ikväll

                           Amanda Jenssen - Greetings from space

Den fastnade direkt i mitt musikhjärta, lyssna på den (och hela skivan) om ni inte redan gjort det ;)

Nu måste jag ner till tvättstugan för att hämta upp det lilla jag har tvättat och sen blir det säkert lite tv tittande och eventuellt en skön lång dusch!



// ia

Dagen idag


ÄNTLIGEN har jag jobbat ett dagspass och det var ju rena drömmen jämfört med kvällarna, kvällar = usch!

Humm har inte hunnit hända så mkt just idag mer än att jag ju självklart har varit förbi hos Sandra för att få den vanliga dosen av Desperate Housewives image18

Nu bär det av till tvättstugan...igen!

// ia

Helgen som gått


Det blev en sockerkaka i fredags trots allt, även om den blev klar först 00.30,
men den var riktigt smarrig;
 Men nu är den slut =(

Igår försov jag och Jim oss nästan så att vi inte hann till Bolaget, men som tur är så hann vi dit i sista sekund! Sen 2 timmar senare så åkte i iväg till Gläntan för att grilla vitlöksmarinerad fläskfilé och potatissallad.
Henke, PJ och André körde cross dit och vi andra tog bil, sen var vi där i någon timma och käkade, solade och pratade strunt.
Sen bar det av hem till Henke & Sandra för att konsumera det vi hade köpt på glasbanken.
Lite bilder från gårdagen;



Idag Söndag har vi inte gjort så mycket mer än att mysa och bada lite =) Kl 18 kom Jack (Jims lillebror) och Sofie för att hämta upp oss eftersom vi skulle följa med när Jack skulle få sin tatuering;


Sen fick Älskling en tatuering i läppen också

Nyss så spelade vi lite Mario Kart och nu så ska jag nog stoppa någonting i magen och sen bär det av till sängen eller nått. För Linda jobbar ju dag för en gångs skull nu till veckan =P

Hade// ia

Uppdragsdagen



Klev upp 8

Sorterade tvätt till 9
Tvättade till kl 13 och spelade lite WiiFit däremellan <----Ungefär såhär såg ja ut då

Sen kring 14 tiden så bar de av med Fjune ---> till Munksundsbadhus för att utföra ett av alla uppdrag som vi kommer att göra nu när vi är med i Aditro Site Challenge (en typ av skattjakt kan man väl kalla de)
Kolla gärna in vårat lags blogg Team Överkörd

Nu har vi även klarat det tredje uppdraget så vi väntar med spänning tills på måndag då vi kommer att få en hel veckas uppdrag på en gång *YäY*

Har just ätit soppa så nu ska ja ta och fortsätta med städningen, och kanske blir det en sockerkaka i slutet av kvällen, vem vet?

// ia

*Linda äntrar bloggvärlden*

Jo nu har jag också en plats i den stora bloggvärlden.. Har inte så mycket att berätta just nu mer än att jag sitter på jobbet och väntar på att få gå hem och vara ledig i 3 dagar *yäy*

Plus att jag försöker förstå hur detta med bloggandet fungerar rent tekniskt.. kanske inte blir så snyggt som jag önskar just för tillfället

Skriver mer sen...

Over and out

RSS 2.0