Dator och kaffe

Fiddes dator komponenter kom idag så han och Henke sku bygga ikväll. Då pös jag och Lex till Sandra och Pär för kaffe och surr. 
Lex fick hångla en massa så han var nöjd.

Nu har jag försökt plugga men det gick dåligt. 

*Teamfest på lördag*

// ia

Boring update

Då magen rättat rill sig så har jag fått någon slags nackspärr! Gör så jävla ont bara att ha huvudet "fritt" i luften. Blä. Å int hjälper Treo.

Nog gnällt. 

Jag och Lex ser på Days of our lifes i sängen. Snart redo för lunch.

*In love we trust*

// ia

Värme

Vill verkligen åka utomlands. Typ nyss. Men vill inte betala en förmögenhet för en "impuls resa", men tyvärr så är resor från Luleå nästan alltid kostsamma iaf. om man som jag ska ha krav på hotellet haha (kanske är där problemet sitter?) 

Åka långt bort över jul/nyår lockar allt mer också, men de är ju så länge kvaaaar. Och vars ska man åka? 

I-lands problem. Japp. Usch. 


Idag är det kramarnas dag. Ovanför är våran avocado.

*Kram kram*

// iaPolitik och surmagar

Blev hemma idag. Illamående och surmage i 2 dagar. Orkade inte mer. 
Så idag har jag kaffeförbud, och imorn med. Helst hela veckan. Men just nu gör de ingenting då jag ändå äcklas av tanken på surkaffe :P

Har chillat i sängen på morgonen, sett nyheter, haft användning för mina nyvunna sh1b kunskaper om internationell politik. Mmmm de ni!

Nu har ja just pluggat en timme om politik. Det tråkigaste av alla ämnen som vi ska beröra, i mitt tycke just nu. Så jävla rörigt och ... långtråkigt. Men men, kanske ändrar jag uppfattning snart.
Men nu är ja alltför trött i ögonen så ska gå ner från loftet och kela med hunden en stund tills husse kommer hem. 


*18 dagar kvar*

// ia

Yohoooo!

Tillbaka, En stund iaf. Har inte haft lust bara.
 
Kommit på saker jag BORDE skriva men sen inte orkat då jag mest använder bloggen för min egen skull, för att komma ihåg vad man sysslat med.
 
Idag har vi gjort vårat första prov i samhälls. Gah så ovan man är att skriva för hand! Och pennj*vlarna där spetsen bara gick av hela tiden TROTS att jag skippade att köpa stiftpennor. Men, såna blir det till nästa gång. Tips på någon som är skön att skriva med? Som känns som typ en bläck? Ogillar verkligen att skriva med blyerts men, det har ändå sina fördelar på prov märkte jag.
Nu ska jag bara skriva en uppgift att lämna in sen är det kapitlet avslutat.
 
Sluta röka går förvånansvärt bra faktiskt! Har inte varit helt rökfri sen 18 augusti då jag har feströkt men det är ytterst få gånger som jag känt ett röksug när jag varit nykter. Äcklas allt som oftast av röklukt. SKÖNT! Men väldigt förvånande då jag aldrig sett mig själv kunna bli en icke-röckare. Nu ska man väl inte ropa hej än! Eller jag vet inte...när kan man kalla sig för icke-rökare? 1 år efter, 1 månad efter 10 år? Jag känner mig iaf som en, men garderar mig alltid med att säga att man inte ska ropa hej.. för hips vips så är man där igen. Av någon anledning.
 
Nu ska ja se om ja kan hjälpa till med nått i byggandet av Fiddes spacerail som han fick i julklapp. Avslutar med en bild från juldagen som spenderades hos Henke & Sandra tillsammans med en hyrd badtunna. It was awesome!
 
 
*Jsg vill ha en präglingsapparat*
 
// ia
 
 

RSS 2.0