Födelsedagsfirande

Dagen började med en hel del snöskottning, sen dusch och göra sig fin tills vi skulle till farmor och fira hennes födelsedag 3 dagar i förskott.







Efter detta så åkte vi och käkade en matbit på Thai Garden, handlade div saker inför kvällens mello och nu ska vi snart bege oss till pappa och Nisse. Där blir det räktoast med dill och majonäs MUMS!




*Kärlek hela dan*

// ia

Skotertur och bio

I onsdags var vi på bio som Unionen bjöd på, En gång i Phuket hette filmen. En svensk. Jag hade inte höga förväntningar alls men den var riktigt kul faktiskt. Skrattade oerhört mycket och det var som mysigt :)

Idag har vi varit förbi Repris, hittade ingenting men fick träffa pappa och surra lite. Han har fixat såna där soppskålar till mig som jag skrev om i detta inlägg. Lyckan är total! Nu ska det göras soppa här framöver, kanske tillåmed bjuda in någon middagsgäst?
Efter detta så åkte vi hem och förberedde oss för en tur med skotern! Inget sådär extremt bra skoterväder idag men det var ändå himla skönt att komma ut och göra nått annat :)

Nu ska vi åka och handla till våran middag som idag består av Falafel och div. tillbehör. Igårkväll blev det kärlekslasagne, vin och sällskapsspel. Fantastisk kväll!

Ta hand om er! Nu fortsätter vi våran romantiska helg <3




*Puss*

// ia

Soda stream

Pratade just med Soda Streams support, jag har skickat in min för att den hade gått sönder när jag kolsyrade för en tid sedan. Tänkte att man kan ju chansa, ingen garanti kvar eller så men nu meddelade snälla Anjelica att vi kommer få hem en NY! WOHOOO! Lyckan är total! Nu ska här bubblas!

Hon visste dock inte om vi kommer få en likadan men isf. en likvärdig, men de bryr ja mig inte om för ja ÄLSKAR bubbelvatten!

En sån här är inskickad;


Då återstår bara att se vad som kommer hem :D

Idag har jag semester, imorn med och ledig lördag söndag. SKÖNT! Så jag har bara sovit idag och tagit igen mig efter att ha fått vara vaken i en timme inatt och ätit pga lågt blodsocker. Det tar på krafterna vill jag lova. Men nu har jag fått i mig fiskpinnar, mos och spenat + kaffe så snart beger vi oss ut på promenad jag och Lexxan.


*First aid kit*

// ia

Önskan

Ännu mera önskemål till min lista;


4 st av dessa Pillivuyt Lejon soppskålar skulle jag gärna ha i mitt skåp eller på en hylla men helst på bordet med rykande god kantarellsoppa i :)


Denna skönhet råkade jag se inne på Sivs Ur och Guld här i stan när min kära Frallan fick hämta ut sin förlovningsring *IHIHIIHIHI* Stjärnan är inte svart som ni kanske förstår, bara en kass fotograf. Lite mer tid hade man väl kunnat lägga på att få en sjysst bild på denna dyrgrip. 4400kr Opera & Co är märket.


Skor från Nelly. 399kr. Dock har jag INGA bra erfarenheter av skor från Nelly. Har iaf tre par hemma som alla är obrukbara för att dom är så oerhört osköna. Kanske är det bara jag som haft otur men dom får nu istället agera prydnader ;)

*Det riktigt sprätter och bubblar i mig av kärlek*

// ia


Mello del 3

Mood: Glad men med väldigt låga förväntningar på kvällen (trots detta blev man besviken)
Var: Hos min schlagerälskande pappa och hans katt Nisse
Med: Pappa, Nisse, Lexus och hjärtat (som kom efter mello dock)
Tillägg: Bjöds på middag, Lövbiff, potatisklyftor och grönpepparsås! Mmmm!

Här är vad jag tycker;

Youngblood - Youngblood
Poppigt, men kändes som att dom ville vara nya Saade bara de att låten var sämre, dom fulare och man såg hur dom verkligen kämpade med att komma ihåg dansstegen. Inte någon hit här inte.

I mina drömmar - Maria BenHajji
Denna låt kommer och har delvis redan fallit i glömska. Massvis med ljus kommer jag ihåg iaf. Det säger väl en del om låten i sig?

Förlåt mig - Mattias Andréasson
Hade som sagt inte höga förväntningar på denna kväll, men Mattias trodde jag ändå skulle kunna komma med nått halvbra men ICKET! Den var urbota dålig!

Just a little bit - Love Generation
Det som fastnade från detta framträdande var deras kläder. Låten, mjaaae, inte så bra den heller haha Jag vet att heina blev en kass uppdatering men det är svårt när dom flesta låtarna bara är som mellanmjölk.

Sanningen - Carolina Wallin Pérez
Tråkig.

Lovelight - Andreas Johnson
Copycat säger många, ja vet inte om jag håller med. Det var då inget jag tänkte på när låten spelades, och inget jag tyckte nyss när jag jämförde den med Suedes Beautiful Ones. Denna låt blev i mina öron lite halvbra, fastän den egentligen inte är det. Jag trodde denna skulle gå till final.

Why am I crying - Molly Sandén
Jaa, jag förstod väl som redan innan låten börjat att denna låt skulle handla om "the breakup", men som någon Twittrade "Frågan alla svenskar ställer sig nu: slänger Eric Saade smutsiga kläder på golvet?
Haha. Jaa men de gör väl kanske dom flesta? Men åter till låten, jag gillade den ändå! Det var ingen såndär klassisk ballad utan lite annorlunda och denna trodde jag också skulle gå till final.

Mirakel - Björn Ranelid feat. Sara Li
--Pinsamt och sjukt irriterande--

Direkt till globen: Why am I crying och Mirakel (??????)
Andra chansen: Youngblood och Lovelight


Vill bara säga det att, i år är fan det SÄMSTA mello året som varit. Shit vad jag hoppas på nått guldkorn nästa vecka! Gahh!

*Röstning....NOLL gånger, NOLL*

// ia


Ikväll ikväll..

... då är det tredje delfinalen i Mello som ni alla kanske vet (?). Ser inte fram emot nått bidrag direkt, har som inga höga förväntningar heller vilket kanske är bra.

Har skjutsat hjärtat på jobbet och nu ska jag och Lex mysa lite innan vi ska spela tvspel!!! Igår var jag och hjärtat ute och körde runt och skulle försöka fota den där cykelbron till Bergsviken, det gick inge vidare eftersom man måste promenera en bra bit för att komma bra till och vi hade ju såklart inga kläder för det. Vi försökte istället få några bilder på stjärnorna, och hjärtat lyckades typisch med en bild, mina blev mest skakiga för att ja frös så förbannat :P Men kul och mysigt var de!

Hade gött, nu ska ja återgå till att vara ledig ;)



*Stop pretending*

// ia

Drömmer

Jag har hittat två skönheter som jag önskar mig mer än någonting annat just nu;


Nikon J1 <3


HP mini <3

Suck. Synd att man inte är miljonär, eller iaf lite rikare än man är. Eller hade nån vänlig själ som bara känner att dom vill skänka mig dessa skönheter :P *keep on dreaming*

Iaf. i förrgår var jag och lunchade med Frallan, det var typ länge sen vi hängde så det var jättekul. Rödspätta blev det på Café Piteå, mjamm mjamm! Sen på kvällen bar det hem och jag började så smått ta hand om mitt kaotiska rum/garderob, det gick sådär. Älskling lagade mat och jag och Sandra tog oss en sådär lagom promenad i kylan vilket var uppfriskande. Fyllda paprikor blev det och det var himla smaskens :)


Igår blev det att åka på kalas hos Fiddes mormor, sjuuuukt god smörgåstårta fick man! Och jag slås varje gång jag träffar hans familj över hur himla varma och goa alla är!! Dom är så fina!
Sen blev det middag även denna dag, pasta med broccoli och svamp, det var inte den hit jag hade trott att det skulle bli men så kan det ju vara ibland också. Vi avslutade kvällen med att spela lite New Super Mario 2, men det hängde sig mitt i allt så då sa vi också godnatt.
Just ja! Älskling var ju ledig hela dagen men han klev upp med mig och började skotta av altantaket och sen åkte han till stugan och grävde fram skotern!! Så nu är den hemma och redo att tas ut på äventyr. Kanske till helgen?

Idag har jag varit ledig och jag har varit med Fralls hela dagen, vi har gått på stan, fikat och sen bjöd hon på Lax och ugnsbakade grönsaker och potatis. Inte att förglömma den underbara RÖRAN! mmmm!
Nu väntar jag och Lex på att älskling ska sluta så att vi kan hitta på nått på denna fina dag.

Hmm. Detta inlägg blev fyllt med mat?? Sånt som händer. Imorn är det dags för MELLO igen! LÄNGTAR!


*Beväpna dig med vingar*

// ia

Mello del 2

Mood: Trött och bakis
Var: Hos min schlagerälskande pappa och hans katt Nisse
Med: Pappa, Nisse och Lexus
Tillägg: Bjöds på middag, köttfärssås och spagetti och fick JULMUST!

Här är vad jag tycker;

Soldiers - Ulrik Munther

Väldigt vanlig låt bara, hände inte så mycket och jag misstänkte redan innan sändning att haina kommer väl gå vidare bara pga sina tjejfans. Jag hade rätt.

Baby Doll - Top Cats
Rockabilly!! Jag gillar det. Pappa inte alls lika förtjust, han tycker att det låter som nån annan rockabilly låt från förr. Och ja, det gör det väl men det är ju just det.. rockabilly. Man blir glad och danssugen. Denna ville jag ha till Globen, men fick nöja mig med Andra chansen. Dom fick två av mina röster.

I din himmel – Sonja Aldén

SNARK! HUR många gånger ska hon göra denna låten? Nä oj, just ja, det var en helt annan låt som låter precis som alla andra låtar som hon någonstin har ställt upp med. Pinsamt!

Aldrig aldrig – Andreas Lundstedt

Jag vet inte ens vad jag ska säga om denna låt. Förstår inte, han klarar sig inte utan Alcazar helt enkelt. Heina var bara riktigt kasst. "Jag kommer aldrig, aldrig hata dig mer än nu" Nä Andreas vi kan bara hålla med.

Stormande hav – Timoteij

Tjaa.. en typisk Timoteij låt. Inte dålig, men inte så himla bra heller, sen är den ju då på svenska också. Det fenomenet stör jag mig alltid på, varför ställa upp med en svensk låt i uttagningen och sen när man vinner så ska den ju ändå göras om till engelska!? Då blir de ju en helt annan låt och inte alls den som är framröstad. Idioti! Nu har ju detta "utbrott" ingenting med just Timoteijs bidrag att göra, det råkade bara hamna här.
Iaf. denna låt trodde jag skulle gå till andra chansen och det blev ju rätt.

Shout It Out – David Lindgren

Mitt första intryck och reaktion var att hans utseende och outfit inte ALLS stämde överens med den typen av låt han sen kom att förgylla kvällen med. Ja denna var jag säker på att den skulle gå till Globen och han fick de andra två rösterna av mina totalt fyra.

Det går för långsamt – Mimi Oh

Jaha, ja. Coola färger och sånt, men låten? Jag tyckte att texten inte alls hade en röd tråd utan jag kände mig mest förvirrad. Hon kommer snart att vara bortglömd.

Ge aldrig upp – Thomas Di Leva
Trodde att Thomas skulle gå till andra chansen från allra första början innan jag ens hört låtarna, men ja så blev det ju inte. Detta är ju en typisk DiLeva låt, och den kan man väl tralla på men det är ju ingenting jag känner att jag inte hade klarat mig utan. Han kom dock femma.

Direkt till globen: Shout it out och Soldiers
Andra chansen: Baby Doll och Stormande hav


*Röstning 4 gånger*

// ia

 


Melodifestivalen

Mello var ju då som sagt i lördags, jag var hos Sandra och drack lite vin och hade skoj. Utgång var inte tänkt pga kylan, men såklart tog vi oss ändå ut för att dansa på Challenge :P Det var riktigt kul och mycket folk! Inget kan stoppa folk från norr från att gå ut.

Åter till mello. Sandra är ju inget stort fan av mello direkt men sötproppen offrade sig i år igen och såg det med mig :D Hon tyckte dock att "Allt låter som allt"
Jag hittade en favorit, Dead by april. Dock ändå ingen sådär "WOW" upplevelse. Moniker tyckte ja också om men han kom sist (?)
Det som stör mig mest är den där BANANEN! Vad gör han där? Och vem fan röstar han vidare? Rent allmänt så var de inte en så häftig deltävling, lixom, Afrodite...... gå i pension? Ingen skulle vara lyckligare än jag. Nu gick dom ju inte vidare tack och lov så jag får väl vara glad för det.
Hoina Loreen har jag aldrig förstått mig på heller, men låten kanske växer med tiden.

Nu på lördag så är det ju då dags igen. Det bidrag jag är mest nyfiken på är Thomas Di Leva. Munther kommer nog bli bra tror jag.




*Röstning - 11 gånger*

// ia

RSS 2.0