Seg

Idag är jag gode seg, blev en AS rolig dag/kväll igår med Petra =) Kom dit kring 14 tiden och då for vi ut en sväng på stan och hon shoppade lite kläder och sen inhandlades den första omgången alkohol för kvällen.
Sen köpte vi med oss pizza hem, och då korkade vi upp vinet åxå hehe Det var verkligen bland den godaste pizzan ja har ätit! mmmm

Sen blev vi rastlösa så då kilade vi till stan igen och satte oss och tog två glas vin var och snackade och rökte och hade allmänt mys. (Innan detta så hann vi med en andra sväng på bolaget eftersom vi var orolig att vi inte skulle klara oss)
Kring 20.30 så packade vi våra väskor och begav oss till Malmia hotel där Petra jobbar, där drack vi mer vin och någon cider medans vi bastade och badade i bubbelpoolen högst upp på taket ^^
Dock var den lite trasig så de var inte så varmt och inte så många bubblor men bastun var helt underbar!

Utgång på statt efter det, och vi dansade och dansade så svetten rann haha Men de var en kass DJ för han spela typ bara techno *usch* Men vi gjorde de bästa av situationen.
Hemgång kring 3 tiden efter ett snabbt besök på Malmia för att hämta våra saker och även för att petra skulle få plåster på sitt finger.

Blev inte så många bilder eftersom ja inte ville ha med mig systemkameran ut i svängen men;




*Och JO alkoholen räckte och blev över*

// ia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0