Wii

Ligger i sängen och vilar, mår illa som f-n. Men har iaf käkat hela vitpepparkorn nu så om de är nå magsjuka på G så hoppas ja att den drar ditt pepparn växer (höhö)

Jim kom in för en stund sen och meddelade att Wiiet inte går att starta....yäy! Vi som skulle ha akvarie spelet igång imorn när de blir födelsedagskalas här hemma. Men Jim läste att de hade blivit sådär för andra å då hade dom bara haft strömsladden ur nån timme så fungera de igen sen så ja hoppas på de!

Idag fick ja min födelsedagspresent av Frallan;Hehe TROR ni ja är nå nöjd??? JAA! Och nu måste ja ju kasta alla mina gula som har hängt i bilen sen ja köpte den, för de var ju faktiskt ett av villkoren till att ja skulle få denna vackra sak! Sen fick ja ju även en middag på Waynes ;) Tack gumman!

Nu kom Jim in å sa att Wiiet fungerar. Pewh!

Åter till födelsedagspresenter; I måndags fick ja en väska av Jim (Friis & Company) en röd jätte fin som ja hade önskat mig, och i Torsdags förra veckan så fick ja en super fin turkos klänning av Lotta från Gina :) Och inte att förglömma, i Tisdags så fick ja en lampa från IKEA som ja åxå har önska mig av Sandra! Så summan av de hela är att ja har fått presenter Torsdag, Måndag, Tisdag & Fredag - och ja blir inte gammal föräns imorn!! hehe Me like!
Sen ska ja ju få nått som "lockar till skratt" av Martin nästa vecka, nått han har köpt i Japan så de ska ju bli himla intressant säkert :)


*Imorn är ja halvvägs till 50, men bara på pappret*

// ia


Kommentarer
Postat av: Tina

Aha de är födelsedag imorron!:) Grattis i förskott då! Jo är ju lite mycke nu, imorron ska vi ha en stor maskerad fest så har fixat grejer till den. Men hoppas du får en underbar dag i morron kramar

2008-11-07 @ 21:05:04
URL: http://tinalind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0