Sleepless...

...kan inte sova. Och på någon timme ska man på jobbet igen efter att ha varit hemma en hel vecka, de känns tungt vill ja lova. Allt är så sjukt stressigt på just måndagar också så man vet inte vars man ska ta vägen, till råga på allt så jobbar ja ett inte alltför roligt pass veckan ut. 10-20. Ingen fritid.

Nu sitter ja med en varma koppen framför datorn i datarummet och kollar runt på nätet och bloggar (vilket var på tiden), detta efter många andra försök på plats i sängen;

  • Har sett 6 eller 7 avsnitt av Viva la Bam
  • Sett 4 (tror ja) avsnitt av That 70´s show
  • Surfat på den bärbara
  • Gått upp en sväng för att dricka vatten
  • Legat och blundat i mörker med Thåström i öronen på låg volym
  • Lyssnat på Thåström och samtidigt stirrat på en sån där visualizaition i winamp (i hopp om att bli hypnotiserad till söms)

Ja och nu sitter ja som sagt i datarummet och hoppas att varma koppen ska lugna min kropp så den vill sova. Varför kan ja inte sova då? Kan bero på att ja somnade till under kvällen och sov 1-2 timmar, eller så beror de på sjuka tankar som kommer upp i huvvet så fort man stänger ögonen. Jag tror mest på den sista anledningen.


*All those sleepless night´s I´ve had*

// ia

Kommentarer
Postat av: Jimo

lilla gumman

2008-09-22 @ 12:23:19
URL: http://qwjimo.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Men ja har redan hunnit upp med tapeten, så tyvärr hann du it va med, men du kan ju komma å titta på den nu när den är uppe för den är såå fin! :D Är ändå väldigt förvånad att ja lyckades få upp den helt själv med nästan proffsresultat! :D Haha

2008-09-22 @ 14:34:31
URL: http://psychosandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0