Tiden som har gått...

..har varit fylld med skratt och kärlek. Och fest =P

I måndags åkte syster, Jakob och Kiro hemmåt. Lexus och Kiro blev riktigt bra kompisar, dom har busat i ett nästan i en å en halv vecka. Direkt dom hade åkt så la sig Lexxan i sängen i gästrummet och slocknade.
Nu verkar han sjukt rastlös eftersom ingen busar med han hela tiden haha

Lite PDOL har det ju också varit, och det blev alla dagar ändå. Torsdagen hängde ja med syster och Jakob i kärlekslandet, kollade Dead by April därifrån och fick en stalker som var från Gnosjö (3 mil från Värnamo). Ha! Vad är oddsen. Vi blev av med han tillslut.

Fredagen....ååh älskade fredag! Vi var hos Robert & Sofia på förfest, stod mest på balkongen och tittade ner på alla som festade på "plätten". Solen sken, det var lagom varmt, jag och Sandra blev smått berusade och begav oss in.
Där såg vi Winnerbäck. <3 . Sandra gillar inte Lasse spec mkt, men fan så hon rockade ändå. SÖTPROPP!
Konserten var fantastisk i mitt tycke - trots att det var festival.
Vi upptäckte tillslut att vi hade blivit N Y K T R A! Men vi orka itt börja om å festa där kring kl 1, så vi dansa litte i ett öl tält där Sandra fick höra att hon var - Radioaktiv. (Som en raggningsreplik). HAHA

Lördagen var ja å Sandra hos Madde innan området. Det var kul och det blev lite fullare denna dag. Vi cyklade in, kollade Kent lite (endast för att få rocka loss på en konsert igen, ingen av oss lyssnar på Kent) Sen kollade vi in PENTAN!!! JÄÄÄ! Ja fick visa leg...! Visste inte om ja skulle skratta eller gråta =P
Det var inte en käft på dansgolvet, men vi styrde upp de ändå! Och fram kommer en kille som undrar va vi heter - ja undrar hur gammal han är - han svarar; 18 år med körkoooooort! (skit nöjd) Sen tar de nån sekund och han fortsätter; ....eller SNART med körkort (lite mindre nöjd)
ASG!
Sen rockar vi på kärlekslandet och ser showen. Efter det köper Sandra den största sockervadden ja sett! (Har tyvärr ingen bild på det eftersom ja hade "tappat bort min kamera, som ja sedan hittade i en påse i min cykelkorg när ja kommit hem)

Ja vilken fantastisk helg. Jag lyckades med att endast dricka 2 öl på hela helgen (ute på området då såklart). Men en heeel del vatten fick ja i mig. Me like!

Här kommer lite bilder tänkte ja, men i vanlig ordning så lär de nog komma upp fler på fejjan;

 

*Vi fick ju gå "gratis" i Harry Potter*

 

// ia



Kommentarer
Postat av: sandra

Hehe kung beskrivning av helgen bejb;) Dock gratis och gratis på harry potter. Jag betala ju med ruummpaaa!!:p

2010-08-05 @ 14:19:09
URL: http://psychosandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0