S.Ö.N.D.A.G

Söndag. Denna underbara veckodag. Eller? Jag är faktiskt inget stort fan av söndagar, för oftast så får man inte så mycket gjort och man går som bara och väntar på att dagen ska passera och en ny arbetsvecka ska ta vid.

Men, denna söndag har vi faktiskt gjort lite nytta iaf. Ätit lång frukost, fixat iordning soffan, testat ut en placering för våran egentillverkade lampa, kastat en massa gamla Komputer för alla skivor (eller snart, dom är sorterade iaf), löst ett till PT kryss, bytt stols sits, hängt upp en tavla i gästrummet och burit upp alla andra till förrådet osv.

Nu börjar det likna nått faktiskt uppe på loftet aka vårat bibliotek, som förövrigt mest innehåller tv-spel och inte så mycket böcker men det kommer :)
Vi köpte oss några nya när vi var på Repris i fredags. Där inhandlade vi även en lampa som ska få ta plats i vårat lilla köksfönster och det kommer bli såååå fint tror jag!

Just för tillfället så har vi som stannat av lite, men det är också tillåtet på denna dag som från början tydligen är tänkt som en vilodag. Väntar på att mamma ska ringa så vi kan åka dit och kika på deras nya husvagn!! Sen blir det middag på MAX. Mjamm mjamm!

Och hörni.. på tisdag då är det första semin i Eurovision!!!! Missa inte det mina vänner ;)


*I say love it is a flower*
-And you it's only seed-

// ia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0